Even voorstellen


Over André Jager

Mijn drive? Mensen en organisaties prikkelen om in beweging te komen. Dat heb ik jaren gedaan als manager en nu als ondernemer. Veranderen begint met een gesprek over ambitie en dromen. Ik gun jou de kans om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Mijn stijl is prikkelen, stimuleren, uitdagen en waar nodig doorprikken naar een diepere laag. Vooral met humor. Je mag me altijd bellen om advies, voor een te gek idee of een vorm van samenwerken.

Interview met André Jager over video-solliciteren

Ambitiebijlage van het Dagblad van het Noorden 18 april 2017, geschreven door Marte van Santen.

Wilt je meer weten over ons of over onze diensten en producten? Of heb je een vraag? We zijn meestal goed bereikbaar via de telefoon en e-mail. Je kunt ons ook bereiken via onderstaand contactformulier. Binnen 24 uur heb je dan een reactie.