De Pitch je loopbaan aan de praat dag

Een dag vol met pitchen, humor, diepgang,  feedback en gesprekssimulatiesJe ziet een vacature en je aarzelt om te bellen. Stel dat je een verkeerde indruk maakt. Wat moet je vragen? Ons advies: bel altijd over een vacature. Je staat direct op een voorsprong met een goede eerste indruk. Met de pitchtrainingen van PitchToWork ben je voorbereid op alle gesprekken. Laat jezelf zien als persoon, met je passie en drive. Blijft niet hangen in de taal van je cv of je motivatiebrief. Laat in een gesprek de persoon achter de cv tot leven komen! Wist je dat je met een eigen pitch ook bent voorbereid de nieuwe trend: videosolliciteren?In veel sollicitatietrainingen wordt de nadruk gelegd op tips en tricks voor je cv en je LinkedIn-profiel. PitchToWork focust 100% op de meest voorkomende gesprekken tijdens het solliciteren en netwerken. Met als resultaat: een boost in zelfvertrouwen, je bent voorbereid op elke gesprek.

Wil jij:
  • Inzicht krijgen in de persoon achter je cv?
  • Ontdekken wat jouw meerwaarde is?
  • Leren on dit in te zetten in gesprekken?
  • Stevig oefenen via praktijksimulaties?

 

Ben jij:
  • Een gemotiveerde werkzoekende?
  • Een ambitieuze student?
  • Een zelfstandig professional?
  • Een werknemer die zich wil oriënteren op de volgende stap?
Investeer nu in je meerwaarde

Een complete dag inclusief lunch voor €145,- per persoon.  Aantrekkelijker kunnen we het niet maken. Een waardevolle investering en een volgende stap naar werk of een nieuwe opdracht. 

Concreet resultaat!

Circa 70% van de deelnemers aan de pitchtraining van PitchToWork heeft binnen 3-6 maanden zelfstandig weer werk of een nieuwe opdracht. Schrijf je vandaag nog in.

Focus op de persoonlijke factoren geven de doorslag.

Pitchen in 1 dag?

De huidige arbeidsmarkt vraagt om een actieve houding. Kom achter je scherm vandaan en maak de stap naar het netwerken. Ontmoet personen die jou kunnen helpen bij het eten van de volgende stap.  Pak de regie en ga in gesprek over wat jij met jouw meerwaarde kan beteken. In 1 dag leg je de basis om zonder schroom jezelf kort en krachtig te presenteren. 

Groeien door feedback van deelnemers!

De persoonlijke factor maakt het verschil tussen jou en andere kandidaten. We gaan praktisch aan de slag, individueel en in de groep. Onderlinge feedback is het essentiële onderdeel in de training. Deelnemers geven je in de rol van ‘sollicitatiecommissie’ direct terug hoe jij op hen overkomt.  

Goed voorbereid op elk gesprek!

De belangrijkste stap in solliciteren en netwerken is het gesprek, waarin je kan laten zien wie jij bent. Bellen naar aanleiding van een vacature wordt zoveel leuker. Bij de vraag ‘Vertel eens iets over jezelf’ ga je helemaal los. In gesprekken heb je direct meerdere voorbeelden paraat die jouw meerwaarde onderbouwen.