Detachering

Werken in de detachering betekent dat je regelmatig een intakegesprek hebt voor een nieuwe opdracht. Specialisten zijn goed in hun vak, vaak minder in het presenteren van zichzelf. Voor 4IT-Professionals in Zwolle hebben we een groep IT-profesionals getraind.  En via een maatwerktraject wordt dit de komende maanden intern verder uitgerold.

Hanzehogeschool, NHL en Stenden Hogeschool

PitchToWork geeft regelmatig een gastcollege voor studenten. Voor de Hanzehogeschool, de masteropleiding Healthy Ageing. Voor Hogeschool Stenden zijn de schoolleiders getraind in het pitchen van beleidsthema’s. We hebben verder diverse studenten begeleid bij het presenteren van een afstudeeropdracht.

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ECNO

PiutchToWork is gevraagd om de trainers en adviseurs van ECNO een pitchtraining te geven. Twee doelen:

  • via de website presenteren met een videopitch
  • pitchvaardigheden ontwikkelen en inzetten bij de opleiding PDA/PDG
Persoonlijke Videopitch voor particulieren

Met een videopitch zet je jezelf op voorsprong. Je maakt direct een eerste indruk. We hebben tientallen trainingen gegeven voor zp-ers, studenten, werkzoekenden en interim-professionals. In het gesprek erna kun je meteen de diepte in. Dankzij de training maak je juist daar het verschil.

Maatwerk workshops voor Netwerkgroepen

We geven regelmatig een maatwerkworkshops voor DeBroekriem, TalentPlus of Netwerkcafés. Deze workshops staan vaak in het teken van  pitchen, profileren en netwerken. Met veel praktische oefeningen en tips&tricks die deelnemers direct in de praktijk kunnen brengen. Recent hebben we een training verzorgd voor de vereniging van Vertalers en Tolken (VVTNN).

MBO studenten Engineering Noorderpoort

Voor de MBO opleiding Noorderpoort gaan we 4e jaar Engineering studenten begeleiden met een pitchtraining. We leren de studenten om zich zo te presenteren dat ze een geschikte plaats vinden voor de afstudeeropdracht. De juiste afstudeerplek biedt meer perspectief op een baan.

Sociale Dienst

Via ISD Roden hebben vijftien bijstandgerechtigden de training Praktijkgericht Netwerken gevolgd. De deelnemers hebben vaardigheden ontwikkeld in het pitchen en zelfstandig opbouwen van een netwerk. Prachtig om te zien hoe deze groep in een aantal stappen is gegroeid en in beweging komt.

UWV

Voor het UWV is een bijdrage geleverd in de vorm van co-trainer aan de cursus voor 50+’ers: Succesvol naar werk. Het eerste half uur van elke trainingsdag werd gestart met het pitchen van persoonlijke meerwaarde in de vorm van een sollicitatiesimulatie. Deelnemers maakten zichtbaar progressie en leerden om in een gesprek de regie te pakken.

Ook geïnteresseerd in de presentatie, workshop of maatwerktraining?

We geven graag en regelmatig een training, een workshop of een presentatie over pitchen, profileren en netwerken. Dat doen we graag en met veel passie. Het is onze specialiteit om een groep daadwerkelijk in beweging te krijgen en te motiveren om daadwerkelijk de volgende stap te zetten.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.